top of page
  • Obrázek autoraJan Moša

Vzdálený monitoring pulzních trysek Myrlen®.

Ve spolupráci se zákazníkem nyní komunikujeme s technologií ....



Se zvyšujícími se požadavky na provoz zařízení, včetně sledování jeho životnosti jsme ve spolupráci se společností ZAT a.s. a jejich platformou SimONet zahájili sledování stavu provozních hodnot námi dodané technologie. Nyní můžeme zjistit případné nestandardní chování již v raném stádiu závady. Následně můžeme ihned naplánovat včasný zásah a předejít větším problémům.

Konkrétně máme přenos vizualizace měřených hodnot pulzních trysek Myrlen® na technologii zásobníků uhlí. Nyní sledujeme počet sepnutí jednotlivých pulzních trysek, stav tlakového média, režimy ovládání, počet poruch a jejich výpis.

Jak to funguje? K dodanému automatu je připojen komunikační převodník ProfiBus/modBus a dále bezdrátové přenosové zařízení, které odesílá potřebné informace do platformy SimONet. Systém SimONet je řešen v rámci Google Cloud.

Aktualizovaná data jsou v cloudovém prostředí a máme tak možnost si potřebné informace zobrazit kdekoliv, kde je přístup k internetovému připojení, ať už na PC, tabletu, nebo chytrém telefonu.

Samozřejmě je zde řádně zajištěna kybernetická bezpečnost.




bottom of page